משרד עורכי הדין שי-יוספזון הוקם על ידי עו"ד אברהם שי (נצ"מ בדימוס), שמילא במשך שלושים שנה מגוון תפקידי פיקוד וליבה בכירים בתחומי החקירות והמודיעין במשטרת ישראל, ועו"ד יפעת שי-יוספזון, אשת משטרה ששירתה בתחומי המבצעים והקהילה והמשמר האזרחי בעבר וסנגורית מוערכת בהווה. הודות להיכרותם הממושכת של השניים עם כל היבטי מערכת אכיפת החוק בישראל, ייצוג שוטרים במח"ש הוא אחד מתחומי התמחותם המרכזיים. מצב שבו שוטר שעשה את עבודתו נאמנה מוצא עצמו תחת חקירה וכתוצאה מכך הקריירה שלו נתונה בסכנה אינו מקובל. מחפש עו"ד שוטרים בחיפה? זקוק לעו"ד שוטרים בצפון? אנחנו פה בשבילך לאורך כל הדרך. כי ניסיון הוא היתרון שמוביל לניצחון.
עו"ד שוטרים בצפון
ביצעת את תפקידך כשוטר על הצד הטוב ביותר, ומצאת עצמך תחת חקירה? תן לנו לוודא שלא תידרש לשלם מחיר לא הוגן על כך שעשית את עבודתך. בין אם אתה זקוק לעו"ד שוטרים בחיפה ובין אם לעו"ד שוטרים בצפון - אנחנו כאן כדי להבטיח ששמך, יוקרתך המקצועית, הקריירה שלך ואפיקי קידום עתידיים במשטרת ישראל לא יוכתמו ולא ייחסמו בפניך. אז בפעם הבאה שאתה מחפש עו"ד שוטרים בחיפה - אל תהסס לפנות אלינו. כי לייצג אותך זו השליחות שלנו.
ייצוג שוטרים במח"ש
אחד מתחומי ההתמחות המרכזיים של משרדנו הוא ייצוג שוטרים במח"ש. המחלקה לחקירות שוטרים פתחה בחקירה נגדך ואתה זקוק לעו"ד שוטרים בחיפה או לעו"ד שוטרים בצפון? תן לנו לעשות את העבודה עבורך. כמי שמכירים את העבודה המשטרתית לעומק ומבפנים, מחויבים לשוטרים ומתמחים בייצוגם בחקירות וכן בהליכי משמעת, אנחנו הכתובת עבורך. בפעם הבאה שאתה זקוק לעו"ד שוטרים בחיפה - דבר איתנו. כי עבורנו אתה תמיד במקום הראשון.
חשיבות ייעוץ בזמן חקירה במח"ש
כדור שלישי ורביעי למשפחה של שוטרים, שירתנו במשטרה למעלה מעשור וחשוב לנו במיוחד להגן על כל שוטר. מניסיוננו, פעמים רבות שוטרים סבורים כי אינם זקוקים לייצוג משפטי ("אני לא צריך עורך דין, מה אני, עבריין?" הוא משפט השגור בפי שוטרים החשודים בעבירה כזו או אחרת ועומדים בפני חקירת מח"ש). ההפך הוא הנכון - דווקא אנשים נורמטיביים ושומרי חוק זקוקים לייצוג, בניגוד לעבריינים היודעים "לדאוג לעצמם". מצאת עצמך בפני חקירת מח"ש? תן לנו לעשות הכול כדי להוציא אותך מהתסבוכת ולדאוג לכך שתוכל להמשיך בחייך ובעבודתך. אף שוטר אינו צריך להיענש על כך שמילא את תפקידו.